Spela datorspel

Nyheter

Utrustning för spelhårdvarumarknad som används för att förbättra spelupplevelsen.

Marknaden för spelhårdvara är de ökande utgifterna för spelare på avancerade nästa generations spelkonsoler. Marknaden för spelhårdvara förväntas expandera med en imponerande sammansatt årlig tillväxttakt.

Spelhårdvara innehåller en mängd olika enheter som används för att förbättra spelupplevelsen. Inkluderar avancerade HD-TV-apparater, grafikdatorer, smarta telefoner och olika tillbehör, som spelkonsoler, VR-glasögon etc. Dessa enheter kan avsevärt göra det möjligt för användare att uppleva spelarens och miljöns realistiska prestanda under spelet . Dessutom förbättrar innovativ teknik som 3D-spel och interaktiva glasögon upplevelsen ytterligare, och båda främjar kontinuerlig innovation i spelhårdvaruvärlden.

Jämfört med efterfrågan på allmän PC-hårdvara förväntas den globala efterfrågan på spelhårdvara växa snabbare, och den globala spelhårdvarumarknaden växer med en imponerande årlig tillväxttakt från och med nu.

Global spelhårdvarumarknad: drivande faktorer och begränsande faktorer.

Den viktigaste faktorn som driver tillväxten på den globala spelhårdvarumarknaden är spelarnas ökande utgifter för avancerade nästa generations spelkonsoler. Dessutom är tillkomsten av HD-TV, hög-grafik-datorer och bärbara datorer en annan faktor som stimulerar den ökade efterfrågan på spelhårdvara. Tillsammans med ökningen av antalet AAA-spel som kräver hög dator- och displayfunktioner med hög dator- och displayfunktioner kommer det att främja utvecklingen av spelhårdvarumarknaden. Den ökande efterfrågan på VR kommer att driva intäkterna från den globala spelhårdvarumarknaden, eftersom spelare visar en hög tendens för ultrasnabba bildhastighetsspel. Dessutom, med den ökade penetrationen på Internet och framväxten av Internet of Things (IoT), har ett stort antal avancerade multiplayer-spel skapat ny entusiasm och spelare väljer avancerade spelkonsoler och kringutrustning. Eftersom ett stort antal spelare fortfarande insisterar på att använda PC-spel har konventionella hårdvarukonsoler blivit verklighet, eftersom användarna uppvisar en hög tendens att uppdatera tekniken och därmed driver kontinuerliga intäkter på den globala spelhårdvarumarknaden.

Det senaste skiftet av avslappnade spelare till mobiltelefoner och surfplattor kan påverka intäkterna från den globala spelhårdvarumarknaden när de flyttar från avancerade persondatorer och spelkonsoler.

Den globala marknaden för spelhårdvara: regionala utsikter.

Den globala spelhårdvarumarknaden är uppdelad i sju viktiga regioner: Nordamerika, Latinamerika, Västra och Östeuropa, Asien och Stillahavsområdet (exklusive Japan), Japan och Mellanöstern och Afrika (MEA). Det förväntas att APEJ under prognosperioden kommer att dominera den globala efterfrågan på spelhårdvara, följt av Nordamerika och Västeuropa. I APEJ förväntas Kinas efterfrågan inte vara jämförbar, med Sydkorea som följer tätt efter. Det förväntas dock att Japans marknadsandel inom spelhårdvara kommer att stå för en stor andel under prognosperioden. Tillväxten i efterfrågan på spelhårdvara i Västeuropa och Nordamerika förväntas avta. Det förväntas att penetrationsgraden för persondatorer och konsoler i Latinamerika kommer att öka avsevärt under prognosperioden. Dessutom förväntas, jämfört med de mogna marknaderna i Nordamerika och Västeuropa, Östeuropa, Mellanöstern och Afrika utestående sammansatta årliga tillväxttakter under prognosperioden.


På väg till världsutställningen 2010.

 

Här är några tips för dig att besöka Shanghai och vara värd för världsutställningen 2010. Njut av de rekommenderade platserna, så länge du har kul på vägen till mässan.

På grund av världsutställningen har människor från hela världen samlats i en vacker kinesisk stad. Världsutställningen är världsutställningens huvudattraktion. Under lång tid har länder från hela världen samlats för att dela kreativitet och kultur. Besökare är förvånade över den revolutionerande arkitekturen och den intressanta livsstilen. Om du har besökt Shanghai kanske du redan har dina resplaner. Men om du har mer tid att utforska den här staden är följande de största problemen när du reser i Shanghai:

Fransk koncession

även om du befinner dig i en stad med en befolkning på mer än 17 miljoner, kommer det att gå i det franska koncessionsområdet att du känner att du befinner dig i ett ganska litet område. Det lilla området i Shanghai är fullt av träd importerade från Frankrike i början av 1900-talet, och gatorna är kantade av träd. Villorna och de gamla vägarna förvandlas långsamt till butik-till-hus och använder detta område som en idealisk plats att besöka Shanghai.

Bunden

Bund är det mest kända landmärket i Shanghai, och det är ett hus där många lyxiga middagar hålls i staden. Du kan gå genom det renoverade Art Deco Peace Hotel, besöka HSBC-byggnadens helrenoverade lobby, njuta av en drink på M Hotel på Bund eller promenera längs strandpromenaden över floden Huangpu.

Jin Mao Tower

Shanghais högsta byggnad, som ligger på andra våningen på 88 våningar. På en klar dag i staden är byggnadens extraordinära arkitektur igenkännlig. När du går in på byggnadens 88: e våning kan du titta på däcket för cirka $ 6 och njuta av den spektakulära utsikten över de omgivande skyskraporna och den övergripande utsikten över Shanghai.

Art Taikang Road

Kaffe och köpcentrum – Njut av shopping till Taikang Road. Gå på vägen, titta på det bästa lokala livet i Shanghai. Säljarna säljer pannkakor och frukt, pojkarna rusar för att leka, och kvinnorna och deras familjer tvättar och torkar den friska luften. Besök Alley 210 och sortimentet ner till butiken som säljer olika souvenirer, som traditionella kinesiska kläder och smycken.

Yongfu Elite

Använd den här byggnaden, som en gång huserade det brittiska konsulatet. Efter två års renoveringsarbete har den en vacker trädgård. Njut av att sitta på terrassen eller trädgården, dricka te och kakor, njuta av fontänen och svänga ute, med en perfekt känsla av lugn.

Om du gillar att utforska Shanghai World Expo eller om du har en affärsresa, missa inte den här platsen i Shanghai. För att se till att du kan njuta av alla dessa, överväga din fastighet i Shanghai för att få ut det mesta av din resa.


Från utställningsträning utöver: ett viktigt sätt att förbereda sig för speldagen vid nästa marknadsföringsutställning.

Företag som är fast beslutna att slå sina konkurrenter på nästa marknadsföringsmässa kan integrera verktyg som utbildningsutbildning för att få bästa möjliga genomslag.

När det gäller att leda en marknadsföringskonferens måste många faktorer komma ihop. Självklart har planering före evenemang alltid visat sig vara en nyckelkomponent i det totala priset som erhållits i alla reklamfunktioner. Under normala förhållanden beror dock varje företags yttersta framgång på en reklammässa ofta på dess förmåga att utföra felfritt dagen för evenemanget.

Stressen och miljön på matchdagen?

Lyckligtvis finns det hopp för företag vars resultat på marknadsföringskonferensen är svaga. Företagen behöver inte bara avgå. Jag tror att deras handel visar att deras personal inte bara är tillräckligt stark, och att deras utställningar och positioner inte är tillräckligt tvingande, och så vidare. Tvärtom kan alla vertikala affärsföretag använda några test- och verkliga evenemangsdagmetoder för att säkerställa att dess team är systematiskt och konsekvent när det gäller att tillhandahålla mötesprestanda. Inte bara kan de vara stolta, men de kommer också att ge de resultat som krävs för att bevisa att de fortsätter. Delta i rationaliteten i kampanjfunktionerna.

Utställningsträning kan ge en enorm avkastning på investeringar under funktionella dagar.

Att samarbeta med ett utställningskonsultföretag är ett av de bästa sätten att säkerställa att utställningspersonalen inte skakas under utställningen. Ja, det rekommenderas att utbilda pre-funktion när som helst så att de anställda kan göra sitt arbete i god tid. Att arbeta med en mässkonsultbyrå för att ge dagliga tips, påminnelser och Wenshu kan dock skapa mirakel i strävan att hålla ditt team konsekvent för att locka publikens uppmärksamhet.

Kom ihåg att när du köper mässkonsulter med gott rykte, ska du alltid söka efter leverantörer som tillhandahåller olika utbildningsmodeller på plats. Din monter har redan en unik uppsättning fördelar och mätbara mål. Att samarbeta med leverantörer som tillhandahåller skräddarsydda träningslösningar innebär att ditt team exakt kommer att få det innehåll som behövs före evenemanget, för att arbeta effektivt och optimera resultaten. Det viktigaste är att det professionella utställningskonsultteamet vanligtvis tillhandahåller tjänster för postfunktionsanalys för att ytterligare modifiera ditt personliga format så att du kommer att vara i bästa skick för ditt nästa evenemang.

Andra sätt att dominera spelet under mässan.

Förutom utbildningen före utställningen, gör alltid din personal bekväm under hela utställningen. Dessa funktioner kräver vanligtvis bara stående utrymme som kan vara svåra. Även om det är en prioritet att se professionell Chengri har Chengri mindre handlingsutrymme i garderoben, och att kunna bära icke-begränsande kläder och skor hjälper dem att stå emot länge.

Dessutom visar skapandet av en anställd tidtabell inte bara vilka teammedlemmar som kommer att arbeta vid monter vid en viss tidpunkt, utan gör det också möjligt för dagen att bibehålla en jämn vilotid. Slutligen får de anställda alltid sätta flaskor och termos i boden (de är naturligtvis osynliga för besökande gäster). Ingen kommer att vilja chatta med ditt team för att lära dig mer om ditt företag om atmosfären i hela personalen är full av utmattning. Håll ditt lag vid liv, föryngra, håll dig vaken och förbered dig på den enastående prestationen på matchdagen.


Programvara för spelkafé – nödvändigheten av att hantera ett framgångsrikt spelkafé?

Om du läser en artikel kan du med säkerhet anta att du inte bara övervägde att starta ett spelcafé utan att du faktiskt har varit på ett. Eller hur många har du varit på? Om så är fallet, ta dig tid att tänka på din bästa spelkaféupplevelse. I den här artikeln kommer vi att presentera några grundläggande saker att tänka på för att lyckas inom detta område.

För dem som läser snäva artiklar kan du vara säker på att du inte bara planerar att starta ett spelkafé utan du har faktiskt varit på ett. Kanske till och med en minoritet? Kom ihåg att gå tillbaka till din bästa spelkaféupplevelse. I den här speciella intervjun, vad är det du tycker är minnesvärd? Är det en Uber-maskin med bländande visuella effekter? Är du verkligen chockad?

Jämför denna upplevelse med den värsta upplevelsen i ett spelcafé. Är hans maskin inte upp till standarden? Det finns så många förseningar under spelet?

Det finns några men viktiga skillnader mellan internetkaféer och spelkaféer; många oerfarna spelkafé-startups gör dem. Det är lätt att förstå. Det finns ett missförstånd! I grund och botten: Internetcaféer kan använda samma programvara och infrastruktur som används i spelkaféer för att fungera, men inte tvärtom.

För internetcaféer, förutom operativsystemet, är den enda programvaran som krävs för kontorssviter och webbläsare (nästan alla operativsystem har lagts till) programvara för fakturering och hantering. Du måste kunna debitera kunder, så faktureringsplaner kan vara nödvändiga för att göra detta. Programvara för caféhantering är lika viktig eller viktigare än fakturering, men (väsande! Det här gör att du kan fakturera dina kunder, övervaka deras användning och låsa stationen när deras tid används.

Men spelkaffeprogramvaran går ett steg längre.

Zhong behöver spel (vad kommer du att tänka på? First-person shooters (vanligtvis kallad FPS) och realtidsstrategi (båda kallas RTS) är de mest populära typerna av spelkaffeprogram. Många spelare interagerar med vänner i spelet, oavsett Är det på samma ställe eller via Internet. Att ta emot dessa människor, eftersom de ofta är mycket lojala mot spelkvalitet av hög kvalitet. 🙂

Förutom att tillhandahålla spelkaféprogramvara av hög kvalitet har det framgångsrika spelkaféet också utmärkt spelutrustning. Internetkaféer har inte alltför stor efterfrågan på avancerad hårdvara. Inget behov av imponerande bilder, fantastiskt ljud eller enorm lagringskapacitet. Faktum är att många internetkaféer bara använder grafikens samtidiga ljudfunktion som tillhandahålls av moderkortet, vilket uppfyller deras behov!

Men spelcaféet är verkligen en annan typ av djur och olika behov. Faktum är att moderna spelkonsoler ständigt skjuts till gränsen. Många moderna maskiner implementerar till och med ett extra grafikkort som låter dig simulera fysiskt beteende i den verkliga världen. Avancerade ljudsystem kan köpas till låg kostnad. Men om du bara vill kasta pengar på något, spendera $ 100,00 på ljudsystemet och skicka mig de andra (jag tar kontanter, kredit och PayPal … snälla kolla inte. 🙂 Moderna spelare förväntar sig stora höjder Nätverk hög upplösning, optisk mus, dator med snabb processor, låg latens och snabb internetanslutning.

Med det sagt är det viktigaste du behöver (trumrullar, tack) kunder! Du behöver inte spendera mycket pengar på reklam för att få människor in i din dörr (eller ta skattejakt som en hobby … Svårt … Tro mig). 🙂

Klubbar är en utmärkt källa för att locka potentiella kunder.

Nej, jag hänvisar inte till teknisk musik, ljusshow och trånga platser. Jag pratar om sociala klubbar. Du vet, en grupp människor som har gemensamma intressen träffas då och då: jogging, motion, återvinning, samhällsförbättring. Gruppsystemets krita är fylld med människor som redan har delat något och kan bli en bra kund! Om du provar din plats och gillar det kan det till och med bli en muntlig marknadsföringsarmé för dig.

Vissa välplacerade flygblad, riktade internetannonser och goda gammaldags reklam från mun till mun kan göra mycket för att din start ska lyckas. Om du kan behålla denna framgång beror naturligtvis på den erfarenhet du ger dina kunder och din förmåga att driva ditt företag.


Expo för informationsteknologi i Kina.

China Information Technology Expo, som sponsras av ministeriet för industri och informationsteknik och Shenzhen kommunala regering, kommer att hållas på Shenzhen Convention and Exhibition Center från 10 till 12 april. CITE kommer att bli den första nationella informationstekniska utställningen, med syfte att att bygga en plattform för att påskynda utvecklingen av branschen och hjälpa kinesiska företag att spela en mer aktiv roll på det globala området. Den 81. China Electronics Show, China Consumer Electronics Show, China LED Show, China Optoelectronics Exhibition Expo, China International Television Festival kommer att delta i utställningen.

Utställningen kommer att använda nio utställningshallar i Shenzhen Convention and Exhibition Center med en total yta på 102 500 kvadratmeter. Genom 25 professionella utställningsområden kan besökare utforska de senaste produkterna och lösningarna, inklusive tingenes internet, molnberäkning, industriell kontroll, elektronisk utrustning och verktyg, test- och mätutrustning, kretsskydd, sensorer, nya elektroniska material, internationella regioner och smarta mobiltelefoner, surfplattor, mobilt internet, konsumentelektronik, nya platta skärmar, litiumbatterier och ny energi, LED, försvarselektronik etc. Mer än 3000 utställare och 100 000 professionella besökare kommer att delta.

En serie högnivåforum kommer att hållas under utställningen. Experter och branschledare kommer att dela de senaste produkterna och förstå de senaste marknadstrenderna och den tekniska utvecklingen inom elektronikindustrin. Affärsmatchningsprojekt på plats kommer att ge en öppen plattform för informationsutbyte mellan leverantörer och köpare.

China Electronics Show.

China Electronics Show är den största och mest omfattande utställningen inom elektronisk informationsindustri i Kina. 1964 bevittnade den snabba ekonomiska utvecklingen i Kinas elektroniska informationsindustri övergången och utvecklingen av Kinas elektroniska informationsindustri från en planekonomi till en marknadsekonomi.

CEF hålls i Shenzhen, Chengdu och Shanghai under våren, sommaren och hösten, med ett totalt utställningsområde på 150 000 kvadratmeter varje år. CEF betjänar 3C, fordons-, kraftförsörjnings-, försvarsindustrin och andra applikationsområden. Det hjälper ditt företag att gå in på världens snabbast växande elektronikmarknad.

CEF är medlem i Asian Electronic Exhibition Conference Federation (AEECC), som grundades 1997 för att uppmuntra ömsesidig marknadsföring och samarbete mellan de fem stora arrangörerna för elektronisk handel och informationshandel i Asien. Bland AEECC-medlemmarna ingår China Electronics Show, Japan CEATEC, Hong Kong Electronics Show, Korea Electronics Show Tongtai Electronics Show.

China Consumer Electronics Show.

China Consumer Electronics Fair (CCEF 2013) kommer att lyfta fram de tre kärnelementen i finalitet, innehåll och användarupplevelse, bygga en internationell konsumentelektronikutbytesplattform och förverkliga temat digital innovation och ett bättre liv. CCEF visar audiovisuella produkter, hushållsapparater, digital underhållning, bärbar utrustning, telekommunikationsprodukter, fordonselektronik, datorer och kringutrustning, nätverksprodukter, programvara och tjänster.

Kina LED-expo.

LED Industry Alliance, gemensamt organiserad av China Electronics and Electrical Appliances Corporation (CEAC) och China Lighting Industry Association (CALI), är den viktigaste plattformen för Kinas LED-utställning. China LED Expo syftar till att integrera industrikedjan, från uppströms till nedströms, för att ge fler fördelar för leverantörer och köpare. Utställningarna inkluderar LED-material, chips, förpackning, utrustning, belysning och skärmar.


Erövra världsutställningen: Anpassa utställningshyran.

Branschmässor är stora möjligheter för företag att skapa nya kontakter och skapa sensationer. Att anpassa utställningshyran är mycket viktigt för att säkerställa att ditt företag sticker ut från andra folkmassor.

God affärspraxis inkluderar att skapa produkter eller tjänster av hög kvalitet och kommunicera deras värde till potentiella kunder. För nya företag och erfarna veteraner är mässor och konferenser viktiga platser för att visa upp nya produkter. Dessa sammankomster fokuserade på specifika branscher och lockade nyheter och uppmärksamhet som skapade möjligheter och ökad försäljning. Dessa händelser är ofta enorma och livliga, så det är viktigt att se till att ditt företag får uppmärksamhet under kaoset. Här är några tips för att göra ditt utställningsavtal att sticka ut i nästa stora kongress.

Om ditt företag visar på en stor utställning är det mycket viktigt att din monter sticker ut visuellt. Även om ditt företags presentation inte behöver vara konstig eller underbar, kommer en konsekvent visuell stil att göra mycket. Hitta några idéer och färgscheman som du tycker bäst representerar ditt företags attityd och ideal. Om du är en start på toppen av branschen kan du vara mer besläktad med ljusare färger och mer ambitiösa mönster. För äldre och mer mogna företag kan varma eller neutrala färger och en lös layout ge en känsla av stabilitet.

Anpassade utställningstjänster

När du har tänkt på en bild, kontakta ditt utställningsföretag för att se vilken typ av fysisk layout och modifiering du kan göra i deras standardmodell. De flesta företag erbjuder bås som är lätta att anpassa. Med modulära komponenter kan du designa en unik struktur och layout för ditt område, och sedan kan du använda banderoller och affischer för att märka ditt företag. De flesta expon har regler om vilka bås du kan och inte kan göra, så se till att kontrollera deras riktlinjer innan du fortsätter med designen.

En bra monter på konferensen ska kunna rymma många människor samtidigt, samtidigt som de fortfarande kan uttrycka kärnan i ditt företag. En bra layout för layouten beror på vad ditt företag vill visa. Om du har många produkter att visa för kunderna kan du dra mest nytta av en öppen design med flera bås. Besökare ska kunna närma sig din station från olika vinklar och representanter bör vara redo att interagera med besökare i varje område.

grunder för att organisera mässor

Om ditt företag tillhandahåller tjänster, överväga att låta besökare gå igenom utformningen av processstegen. Dessa typer av utställningar visar att leasing vanligtvis kräver mer utrymme, men kan ge en mer interaktiv upplevelse. Det är mycket viktigt att personalen behåller sina positioner i monter för att svara på frågor och hjälpa till att hålla besökarna engagerade.

Precis lika viktigt som uthyrning av attraktiva utställningar är bra monter personal avgörande för ditt företags framgång. Träna dina anställda att vara redo att svara på alla frågor som besökare ställer och placera dem i utkanten av ditt område så att de kan delta och locka förbipasserande. En god miljö och fascinerande interpersonell interaktion gör det möjligt för besökare att bli framtida kunder och kontakter, vilket gör det möjligt för företaget att leda nya samtycken i oväntade riktningar.


Så använder du en PS4 DualShock 4-kontroll på en PC

PS4 Controller

Använd Playstation 4-kontrollen i Windows

Ibland är ett tangentbord bara inte bra nog. Om du spelar spel på din dator, men hellre skulle vilja springa omkring och skjuta med en ergonomisk konsol-kontroll så som PS4:ans DualShock 4, är detta en guide för dig.

Att få en PlayStation-kontroll att fungera på en PC kan låta som svart magi, men systemen är kompatibla och processen är inte speciellt jobbig. Om du inte har koll på hur det går till, går vi igenom allt du behöver veta precis här.

PS4:ans DualShock 4-kontroll är ett utmärkt val som handkontroll i detta scenario. Dess layout inkluderar alla knappar de flesta handkontrolls-baserade PC-spel kräver och du kan till och med använda dess pekplatta som mus om du skulle behöva.

Den enda nackdelen är att dess ljuduttag i nuläget inte stöds, vilket betyder att du måste koppla dina hörlurar direkt in till datorn om du vill använda dem.

Behöver du en billig kontroll? Här har du de bästa DualShock 4-erbjudandena

Du behöver inte ens en PS4:a för att få uppleva DualShock 4-kontrollen – allt du behöver är en kontroll, en Windows-PC och en USB-kabel. Du brukade behöva ett specialiserat program för att använda DualShock 4-kontrollen på en PC, men Sony har nu gjort det ännu lättare att ansluta DualShock 4-kontrollen till din PC och att få igång den.

Du kan också använda PS4-kontrollen trådlöst på din PC via Bluetooth. Du kommer antingen att behöva en PC med inbyggd Bluetooth (vilket de flesta moderna bärbara datorerna har), eller köpa en separat Sony Playstation 4 DualShock trådlös USB-adapter som du kopplar in i din PC:s USB-ingång. Sony producerar en officiell variant, men vilken Bluetooth-adapter som helst som stödjer Bluetooth 2 borde fungera.

Så använder du PS4 DualShock-kontrollen i Steam

Steam, den populära butiken och spel-launchern, släppte en uppdatering som låter dig använda PS4 DualShock-kontrollen på din PC när du har igång programmet.

Det är enkelt för dig att koppla in DualShock 4-kontrollen och styra dina PC-spel. Du kan styra Steams TV-vänliga storskärmsläge med DualShock 4-kontrollen och dina spel kommer nu att visa PS4-knappar istället när du spelar.

För att använda din PS4 DualShock-kontroll på din PC i Steam, starta Steam och kolla efter uppdateringar, sen när den senaste uppdateringen har installerats, koppla in din DualShock 4-kontroll (eller anslut via Bluetooth) och du är redo att börja spela!

Dessvärre fungerar inte denna lösning så bra för alla, så för att ta reda på hur du använder en PS4 DualShock-kontroll på din PC utan Steam, läs vidare här nedanför.

playstation controller

Så använder du PS4-kontrollen på din PC

1. Ladda ner DS4Windows

Även om det är ganska lätt att använda PS4 DualShock 4-kontrollen på din PC, så är det inte direkt bara plug and play, eftersom du kommer att behöva installera ett extra program för att få den att fungera på din PC.

Programmet heter DS4Windows och det gör det otroligt mycket enklare att ansluta PS4-kontrollen till din PC. I princip lurar det din PC till att tro att den anslutna DualShock 4-kontrollen är en Xbox 360-kontroll, vilken stöds av Windows.

För att få tag på det från DS4Windows-hemsidan, ladda bara ner det senaste bygget från GitHub-sidan.

2. Installera DS4Windows

Hitta den nedladdade Zip-filen, höger-klicka på den och välj ”Extrahera alla…”.

Ett fönster kommer att dyka upp som frågar vilken plats du vill extrahera filerna till. Du kan antingen välja att extrahera filerna till den mapp du laddade ner zip-filen till eller till någon annan mapp.

När filerna har extraherats öppnas den mapp du extraherade filerna till och du kommer att se två filer. En, DS4Updater.exe, är ett program som kommer att hålla DS4Windows-programmet uppdaterat med de senaste drivrutinerna, så det kan vara värt att köra denna filen om du stöter på problem vid ett senare skede.

Dubbel-klicka på den andra filen, DS4Windows.exe, för att starta installationsprocessen som kommer få PS4 DualShock-kontrollen att fungera på din PC.

3. Ställ in DS4Windows

När du startar DS4Windows för första gången kommer du att bli frågad var du vill spara dina inställningar och profiler – vi skulle rekommendera att du använder det förvalda valet ”Appdata”.

Ett nytt fönster kommer att öppnas. Klicka på ”Install the DS4 Driver” för att göra det möjligt för dig att använda PS4 DualShock-kontrollen i Windows 8, Windows 8.1 och Windows 10.

Har du Windows 7 eller äldre så behöver du även klicka på ”Install 360 Driver”.

Caption: Micro USB-kabel

4. Anslut PS4-kontrollen till din PC via USB

Nu kommer du att kunna ansluta din PS4 DualShock 4-kontroll till din PC. Du kan göra detta på två olika sätt – antigen via en USB-kabel eller via Bluetooth.

För att ansluta PS4 DualShock-kontrollen till din PC via en USB-kabel behöver du bara en vanlig micro USB-kabel – samma typ som man ofta får ihop med moderna smarttelefoner.

När du har kopplat in sladden i både DualShock-kontrollen och din PC, borde Windows upptäcka den och du kommer att vara redo för att spela PC-spel med din PS4-kontroll.

5. Anslut PS4-kontrollen till din PC via Bluetooth

En av de bästa grejerna med att använda PS4 DualShock-kontrollen på din PC är att du kan använda den trådlöst, vilket ger dig mycket mer flexibilitet när du spelar.

PS4 DualShock 4-kontrollen använder sig av Bluetooth, så du kommer behöva försäkra att din PC eller bärbara dator har en inbyggd Bluetooth-mottagare. Har den inte det, kan du köpa en Bluetooth USB-dongel som till exempel Tiny USB 2.0 Bluetooth adaptern; denna är inte bara liten nog för att diskret kunna kopplas in i din PC, utan den är också ganska billig, kostar endast £2,99 (runt US$4,55, AU$6.40).

Caption: DualShock 4-kontroll

För att ansluta PS4-kontrollen via Bluetooth, håll inne både PS-knappen och Dela-knappen i tre sekunder tills ljusfältet på kontrollens topp börjar blinka.

Öppna sedan Bluetooth-inställningarna på din PC. I Windows 10, klicka på pratbubblan i aktivitetsfältet längst ner i högra hörnet av skärmen. Detta öppnar Åtgärdscentret – därifrån klickar du på ”Bluetooth” och väljer sedan ”Wireless Controller”.

Du kan bli bedd att skriva in parnings-kod – skulle det hända, skriv in 0000. PS4 DualShock kontrollen kommer nu att anslutas trådlöst till din PC.

Har du en PS4? Kolla i vår lista över tips och tricks för att få så mycket som möjligt ut av din konsol.


Hur PUBG blev så populärt

PUBG

Hur PUBG blev så populärt

PUBG (PlayerUnknown’s Battlegrounds)

Den som överlever sist vinner! Här har vi ett spännande och actionfyllt spel där du ska strida mot andra motståndare på en ö och den som är sist levande kvar vinner. PUBG eller annars kallad PlayerUnknown’s Battlegrounds, finns idag tillgängligt att spela på PC, xBox, PS4 – och även iOS.

Tyvärr är grafiken inte den bästa, i alla fall inte om vi jämför spelet med andra förstapersons skjutspel, men grafiken är inte det viktigaste och det har PUBG verkligen bevisat. Du har möjlighet att köra i lag med dina vänner, vilket erbjuder ett adrenalinfyllt äventyr när alla fiender närmar sig in för att försöka eliminera er. Du kan dock också spela solo om du hellre vill det.

Här möter du en vacker och actionfylld ö, tillsammans med faror som lurar i varje hörn. Kartan är stor och genom att upptäcka ön hittar du olika vapen och utrustning som kan hjälpa dig överleva så länge som möjligt.

En annan rolig egenskap som PUBG har är ”red zones”. Skulle du befinna dig i en röd zon kommer du möta olika attacker, så håll dig undan från dessa platser. Skulle du råka befinna dig i en röd zon är det bäst att du tar dig därifrån så snabbt som möjligt.

PUBG Gameplay

Vad handlar PUBG om?

Spelet börjar med att du eller ditt lag släpps från ett flygplan med bara kläder på. Därefter är det upp till dig att hitta vapen, ammo, utrustning och andra essentiella saker som du behöver för att försöka överleva så länge som möjligt.

Du får själv bestämma var flygplanet ska landa, därför handlar det om att komma först fram till de vapen eller den loot som är bäst i spelet. Många spelare börjar gärna fighten direkt, medans andra hellre landar på en mer avlägsen plats för att hitta bra loot.

En positiv sak med PUBG är att spelet fokuserar mycket på att upptäcka miljön där du spelar, så du kan hitta loot och utrustning i byggnader eller från andra ställen som kan ge dig övertag i spelet. Det handlar inte heller alltid om direkta närstrider, utan ibland behöver du till exempel försöka akta dig från att bli attackerad av en sniper, eller för de röda zonerna som erbjuder faror. Det finns fordon så du enklare kan ta dig runt på ön, men en del bilar innehåller också loot du kan samla på dig. Gillar du action och äventyr kan PUBG absolut passa dig bra.

Idag växer spelet bara mer och mer i popularitet och erbjuder nya mods, kartor och uppgraderingar. Spelet går även att spela på eSport. När du kör PUBG blir de röda zonerna större och större hela tiden och stannar du i dessa kommer ditt liv hastigt försvinna. Tack vare det här behöver spelare fortsätta röra sig hela tiden, vilket absolut ökar spänningen i spelet. Var redo för ett adrenalinrus! 

Hur du börjar spela PUBG

PUBG Mobile

Ska du börja spela PlayerUnknown’s Battlegrounds kan du köra från din PC, iPhone och iPad eller xBox one samt PS4. Vill du spela från din mobila enhet kan du nå spelet direkt i App Store.

Du hittar också en nedladdningsbar fil på spelets hemsida om du vill spela från din dator. Resterande konsoler erbjuder spelet i sina egna butiker. Sedan är det bara starta spelet och köra igång!

Idag kan du spela i lag eller själv, oavsett vilken enhet du använder. Det börjar bli fler och fler spel som släpps på andra enheter än bara spelkonsoler och PC, vilket många spelare världen över verkligen uppskattar. Det betyder också att spelet kan locka till sig fler spelare vilket också är en fördel till spelutvecklaren. Ta en titt på App Store och spela PUBG var du än befinner dig.

Såhär blir du duktig på PUBG

Letar du efter ett liknande spel som Fortnite, men med lite mer actionfyllda funktioner och annorlunda grafik? Då kommer PUBG passa bra för dig. Det finns några tips och trix du kan ta del av för att bli en bättre PlayerUnknown’s Blatteground spelare. Först och främst är det viktigt att spela i rätt lag och med ett par lagkamrater, då detta kommer öka dina chanser för överlevnad. Fler som hjälper dig att hålla utkik efter fara är absolut bättre än ett par ögon. 

Tänk också på att ni själva får styra var flygplanet ska landa, därför är det viktigt att hitta en bra startplats som ger ert team fördel i spelet. Utrustningen och den loot som du samlar på dig är viktig, ju bättre vapen och andra viktiga utrustningar som du har, desto större chans har du att överleva och därmed vinna.

Eftersom spelet inte bara handlar om just stridsscener, betyder det att ett bra gömställe är viktigt om du vill försöka överleva så länge som du bara kan. Tänk dock på att försöka hålla dig i mitten av kartan och akta dig så du inte befinner dig i de röda zonerna.

Ju längre du kommer in i spelet och ju längre du lyckats hålla dig vid liv, desto svårare kommer det bli. Har du väl hittat bra utrustning och vapen, samt ett gömställe så dina fiender inte hittar dig – då är det bara vara uppmärksam på allt som sker i spelet. Nu är det upp till dig att hålla dig vid liv så länge som möjligt.

Sammanfattning om PlayerUnknown’s Battlegrounds

Gillar du action och adrenalinfyllda spel med en äventyrlig touch? PUBG erbjuder dig just detta och du kan själv bestämma om du vill spela från din dator, mobiltelefon, surfplatta eller spelkonsol.

Idag är PUBG ett riktigt populärt spel med miljoner användare i hela världen. De har en liknande struktur som det populära spelet Fortnite, men grafiken och upplägget samt de olika funktionerna som spelet erbjuder skiljer sig givetvis ifrån varandra.

Ta en titt i denna spännande värld och spela själv eller med dina lagkamrater. Här finns det en hel värld att upptäcka, tillsammans med coola vapen och unik utrustning som hjälper dig överleva de faror och hot som kommer mot dig.

Upptäck de spännande kartorna och försök överlev sist, samtidigt som du

samarbetar med ditt lag. PlayerUnknown’s Battlegrounds är absolut ett spel värt att titta in på om du letar efter ett nytt överlevnads förstapersons skjutspel.


Fortnite – Det populäraste spelet av årtiondet

Fortnite

Fortnite – Det populäraste spelet av årtiondet

Fortnite. Det här ordet behöver inte verkligen en fördjupning, men det gör vi fortfarande.

Här har vi ett spännande och äventyrligt spel skapat av spelutvecklaren Epic Games. Det släpptes 2017 och är ett strids- och överlevnadsspel där du har möjlighet att bygga upp olika byggnader, arbeta tillsammans som ett lag med dina medspelare, du kan sätta upp olika fällor och andra utrustningar eller skjuta med otroligt coola vapen mot motståndarna.

Fortnite erbjuder en unik och animerad grafik vilket betyder att många yngre spelare kan köra, utan att det är alltför actionfyllt. Spelet har en åldersgräns på 12+ och går att spela från Windows, macOS, Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One och iOS. Tack vare detta upplägg kan således många olika spelare njuta av det här roliga videospelet. Det är inte så konstigt att det blivit så populärt!

Idag är Fortnite ett av världens populäraste onlinespel och du hittar flera hundra miljontals användare, och det växer mer och mer. Det är ett av världens mest spelade spel och förmodligen kommer det bara bli större och mer populärt. Fortnite erbjuder dig en riktigt äventyrlig och spännande spelupplevelse. Det bästa är absolut blandningen av närstrid, överlevnad och givetvis också allt byggande. Gillar du att vara kreativ bör du verkligen ta en titt på ”playground mode” där du har möjlighet att bygga upp helt fantastiska världar.

fortnite tröja

Vad är Fortnite och vad går spelet ut på?

Fortnite är ett överlevnad och stridsspel där du kan bygga upp hus, slott och andra fantastiska strukturer. Det går att se spelet som en blandning av Minecraft och Team Fortress 2 – på ett ungefär. Fortnite är just nu en av världens populäraste videospel. Här kan spelare köra mot upp till 100 andra spelare, med en partner eller i lag på upp till fyra spelare för att se vem som kan överleva längst jämfört med motståndarna. Kartan kommer krympa så att världen blir mindre och mindre under spelets gång och ju mindre karta, desto svårare blir det.

Under matchen kommer spelare kunna samla ihop material och bygga upp strukturer för att skydda sig mot inkommande hot. Man kan också köpa skjutvapen, explosiver och närstridsvapen för att försöka vinna mot fienderna.

Spelet erbjuder också ”story mode” och ”playground mode” – om du hellre vill följa spelets berättelse eller leka runt och låta kreativiteten flöda med de alla olika strukturer du kan bygga.

Hur du börjar spela Fortnite

För att spela Fortnite behöver du först och främst ha en enhet du kan spela ifrån. Du kan välja att spela från dator, playstation, xbox eller iphone.

Ska du spela från en dator går du bara in på Epic Games hemsida och laddar ned installationsfilen till spelet. Här får du enkla instruktioner om hur du installerar programmet och därefter är det bara köra!

Du kan också spela Fortnite på iOS och tyvärr finns det ännu ej till Android-enheter, men förhoppningsvis kommer vi se en förändring på detta inom en snar framtid. Du kan i alla fall spela på din iPhone eller iPad och spelet finns tillgängligt i App Store. Du skapar därefter ditt spelkonto och sedan är du redo!

Spelar du hellre på Playstation eller Xbox kan du ladda ned spelet från Microsoft eller Playstation store. Du skapar därefter en användare och tack vare simpla instruktioner kan du enkelt skapa ett konto. Här kommer du verkligen kunna spela med bra grafik och gillar du att spela med kontroller kommer du säkerligen tycka att det är underhållande.

  • Fortnite går att spela från PC, Mac, xBox, Playstation och iOS
  • Ladda enkelt ned programvaran och skapa ett konto
  • Följ instruktionerna och sedan är du redo att spela!

Det är inte så konstigt att spelet blivit så populärt eftersom spelet är tillgängligt från så många olika enheter. De har dessutom givetvis en rolig och intressant gameplay, tillsammans med underhållande funktioner – vilket också är en stor fördel.

Fortnite Gameplay

Vad handlar Fortnite om?

Fortnite: Battle Royale blev verkligen en populär succé. Här släpps du ned på en karta med hundra andra spelare, där du ska upptäcka världen för att hitta olika hjälpmedel och vapen. Tack vare detta kan du försöka vinna mot dina fiender och bygga upp kreativa byggnader när du spelar. Den spelare som lyckas vara vid liv sist vinner!

Förutom att bli skjuten av andra spelare behöver du också akta dig för kartan som blir mindre och mindre under spelets gång. Världen är dessutom fylld med stormar som du också bör ha koll på när du spelar. Fortnite har en åldersgräns på 12 år och mycket tack vare den animerade grafiken.

Populärt och underhållande strids- och äventyrsspel

I skrivande stund har Fortnite totalt 250 miljoner registrerade användare totalt! Detta är verkligen en enorm summa. I nuläget finns det inga exakta siffror på hur många som faktiskt spelar men det sägs vara runt 100 miljoner spelare runt om i hela världen varje månad, vilket gör att spelet blivit ett av världens populäraste spel.

Du har dessutom möjlighet att köpa Fortnite skins, så att du kan customisera din spelkaraktär och därmed bygga upp din helt egna, unika spelare. Det finns många olika Fortnite kläder som du har möjlighet att samla ihop under ditt spelande, där vissa skins är mer unika än andra. Idag kan en riktigt unik Fortnite tröja kosta upp till hela 50 000 kronor eller mer! Det låter som sjuka priser, men det finns spelare som faktiskt lägger så höga summor för ett unikt unikt Fortnite skin.

Sammanfattning om Fortnite

Gillar du äventyrliga spel som erbjuder det där lilla extra? Fortnite ger dig möjligheten att strida mot upp till 100 andra spelare, du kan köra spelets spännande story mode, eller varför inte bygga upp otroliga byggnader i playground mode? Låt dina idéer gå lösa!

Här kan du spela med dina vänner i ett lag upp till fyra spelare, ensam i spelets berättelseläge eller mot hela hundra andra spelare runt om i hela världen. Spelet utvecklas hela tiden och nya kartor, vapen, skins och kläder dyker upp titt som tätt. Det kan vara riktigt roligt att göra en helt egen, unik spelkaraktär med coola vapen.

Bygg upp oväntade fällor som dina fiender kan gå in i för att eliminera dem – eller försök skjut ned dina motståndare direkt med ditt valda vapen. Battle Royale är helt kostnadsfritt och du kan ladda ned det gratis till alla kompatibla enheter. Ta en titt på denna fantastiska och adrenalinfyllda värld för att se om du kan lyckas stå kvar som sist spelare i matchen!


VR glasögon – Virtuell verklighet

Virtuell Verklighet

VR glasögon – Virtuell verklighet

Hade vi förklarat för en människa några år tillbaka om virtuell verkligen, hade personen förmodligen inte trott på oss. Det känns nästan som att vi redan befinner oss i framtiden när vi pratar och använder framgångsrika innovationer som VR. Så, vad är historien bakom virtuell verklighet och VR-glasögon egentligen? Läs vidare här nedanför där vi går igenom just detta och mycket mer om virtuell verklighet.

VR – eller virtuell verklighet som det också kallas – är en form av upplevelse som skapas av en dator, tack vare en simulerad miljö. Både din syn och din hörsel är kopplade till dina VR glasögon och när du väl använder glasögonen kan den datorgenererade miljön göra så det känns som verklighet. När du använder VR glasögon har du möjlighet att använda din kropp och ditt huvud för att titta runt och när du detta i verkligheten, gör du detsamma i den datorgenererade världen.

VR glasögon

Hur blev VR glasögon populära?

Virtuell verklighet har faktiskt funnits med oss i många år och varit ett ämne som vi har forskat om länge, men det är under senare tid som vi faktiskt skapat smarta och funktionella VR glasögon. Tack vare detta kan många människor idag få möjligheten att underhålla sig själva med denna gadget.

Det som gör just VR glasögon så populära, är absolut idén om att virtuell verklighet faktiskt har skapats som en innovativ och fysisk gadget. Det finns många olika prisklasser och kvalitér på glasögonen och tack vare detta finns det modeller för många olika människor runt om i världen.

När man pratar om VR glasögon behöver det dessutom inte handla om spel – de kan också användas i andra sammanhang som utbildning, guider, presentationer och mycket mer. De går alltså att använda i många olika situationer i vårt samhälle och inte bara för underhållning, även om det absolut är det största användningsområdet.

Användningsområden för VR glasögon

Du kan använda ett part VR glasögon för många olika ändamål. Den största anledningen till varför VR glasögon är populärt, är absolut i spelvärldens aspekter. Att få möjligheten att besöka en helt ny datoranimerad värld är verkligen en fantastisk upplevelse för spelälskare.

Förutom spel kan VR glasögon också hjälpa oss att hitta nya olika sätt att läsa oss, de kan användas för att framföra olika presentationer, titta på film på för en härlig bio-känsla, upptäcka nya platser i världen utan att själv besöka dem och visa upp konstprojekt, för att nämna några få områden. Det finns många användbara sätt ett par VR glasögon kan användas till.

Det är dessutom verksamheter idag som använder VR inom träning, som till exempel cykling eller mountainbike. På så sätt sitter du vid en spinningcykel tillsammans med ditt VR-set och därmed får du en otrolig upplevelse – där det känns som du cyklar runt i en helt annan värld, men egentligen är du inomhus vid din cykel. Det finns alltså otroligt många kreativa sätt som virtuell verklighet kan införas i vardagen.

3 grymma modeller på marknaden

Letar du efter ett par bra VR glasögon kommer du direkt märka att det finns många olika modeller och märken att välja mellan. Vi tänkte nämna de populäraste och största modellerna som finns just nu så du kan få en god överblick om hur de specifika märkena fungerar och vad de största skillnaderna är.

Oculus Rift – För dem som brinner för virtuell verklighet

Oculus Rift

Oculus Rift är den första och största utgåvan av VR glasögon. Priser är satt därefter och tyvärr är det inte många som har råd eller vill spendera pengarna på Oculus Rift, men är du verkligen en VR-älskare och har du

inga problem att lägga kostnaden på dessa är de ett utmärkt val. Kvalitén är av hög kvalité och upplevelsen du får vara med om är otroligt verklighetstroget. Du får även med kontroll, en sensor för att tracka din position, ditt VR-headset och två stycken tillkommande spel.

Fördelar:

+ Riktigt kraftfull och verklighetstrogen upplevelse

+ Enkel att förstå sig på

+ Du får med två stycken spel

Nackdelar:

– Rätt dyr

– Du behöver en stabil PC/spelkonsol

– Sladdar är kopplade till glasögonen, kan begränsa mobilitet

Samsung Gear VR – Bra val för Samsung-ägare

Äger du en Samsung mobiltelefon kan du i så fall ta en tittp å Samsung Gear VR. Detta är ett par VR glasögon där du istället använder din mobiltelefon som skärm och det finns således ingen inbyggd skärm. Detta är ett VR-headset med hög kvalité och som absolut kommer ge dig en riktig spännande upplevelse och äger du en Samsung kan det absolut vara värt att ta en titt på denna modell.

Samsung Gear VR

Fördelar:

+ Lågt pris

+ Bra rörlighet, inga sladdar tillkommer

+ Bra och underhållande upplevelse

Nackdelar:

– Du behöver äga en Samsung

– Ingen inbyggd rörelsesensor

– Ingen handkontroll tillkommer utan den köps separat

Google Cardboard v2.0 – Budgetalternativ

Google Cardboard är ett VR-headset som är designat i kartong. Det kanske låter skeptiskt att modellen ska kunna erbjuda god och kvalitativ underhållning, men Google överraskar givetvis alla när modellen släpptes på marknaden. Detta är ett VR-headset som inte har en skärm (vilket är rätt uppenbart) utan istället kopplar du fast din mobiltelefon. Spelen laddar du ned som appar direkt via din iOS eller Android enhet. Därefter är det bara att njuta! Google Cardboard V2

Fördelar:

+ Billig

+ Går bra att använda på både Android och iOS

+ Bra VR-headset för nybörjare

Nackdelar:

– Inte så bra kvalité

– Inte så mycket inlevelse

– Saknas vissa funktioner

Sammanfattning om VR glasögon

Det är ingen tvekan att VR glasögon kommer växa inom industrin och det är inte heller konstigt att denna innovation är så pass populär. Virtuell verklighet ger dig möjligheten att upptäcka en helt ny värld, utan att du själv reser iväg. Tidigare var det mestadels fokus på underhållning och spel när man pratade om VR, dock har det med tiden skapas nya kreativa idéer om hur virtuell verklighet kan implementeras mer i samhället.

Är du intresserad av virtuell verkligen kan du besöka ett VR-center som är beläget i Stockholm. Företaget bakom detta VR-center är ”Enterspace” och här har du möjlighet att testa nylanserade VR-utgåvor och mycket mer. Det är det enda stället i Europa där du har möjlighet att testa helt nya modeller, spel och nyheter om just VR-världen. Har du möjlighet att besöka detta center, är det absolut värt en titt.

Förmodligen kommer det utvecklas mer och mer innovativa och kvalitativa VR-glasögon i framtiden. Idag kan vi se att det finns många olika modeller, antingen skapade av mindre stora företag som då försöker efterlikna de stora jättarna som Oculus Rift, Samsung GEAR VR eller Google Cardboard. Vi får helt enkelt bara hålla ögonen öppna om det dyker upp någon ny och revolutionerande produkt.