Här är några tips för dig att besöka Shanghai och vara värd för världsutställningen 2010. Njut av de rekommenderade platserna, så länge du har kul på vägen till mässan.

På grund av världsutställningen har människor från hela världen samlats i en vacker kinesisk stad. Världsutställningen är världsutställningens huvudattraktion. Under lång tid har länder från hela världen samlats för att dela kreativitet och kultur. Besökare är förvånade över den revolutionerande arkitekturen och den intressanta livsstilen. Om du har besökt Shanghai kanske du redan har dina resplaner. Men om du har mer tid att utforska den här staden är följande de största problemen när du reser i Shanghai:

Fransk koncession

även om du befinner dig i en stad med en befolkning på mer än 17 miljoner, kommer det att gå i det franska koncessionsområdet att du känner att du befinner dig i ett ganska litet område. Det lilla området i Shanghai är fullt av träd importerade från Frankrike i början av 1900-talet, och gatorna är kantade av träd. Villorna och de gamla vägarna förvandlas långsamt till butik-till-hus och använder detta område som en idealisk plats att besöka Shanghai.

Bunden

Bund är det mest kända landmärket i Shanghai, och det är ett hus där många lyxiga middagar hålls i staden. Du kan gå genom det renoverade Art Deco Peace Hotel, besöka HSBC-byggnadens helrenoverade lobby, njuta av en drink på M Hotel på Bund eller promenera längs strandpromenaden över floden Huangpu.

Jin Mao Tower

Shanghais högsta byggnad, som ligger på andra våningen på 88 våningar. På en klar dag i staden är byggnadens extraordinära arkitektur igenkännlig. När du går in på byggnadens 88: e våning kan du titta på däcket för cirka $ 6 och njuta av den spektakulära utsikten över de omgivande skyskraporna och den övergripande utsikten över Shanghai.

Art Taikang Road

Kaffe och köpcentrum – Njut av shopping till Taikang Road. Gå på vägen, titta på det bästa lokala livet i Shanghai. Säljarna säljer pannkakor och frukt, pojkarna rusar för att leka, och kvinnorna och deras familjer tvättar och torkar den friska luften. Besök Alley 210 och sortimentet ner till butiken som säljer olika souvenirer, som traditionella kinesiska kläder och smycken.

Yongfu Elite

Använd den här byggnaden, som en gång huserade det brittiska konsulatet. Efter två års renoveringsarbete har den en vacker trädgård. Njut av att sitta på terrassen eller trädgården, dricka te och kakor, njuta av fontänen och svänga ute, med en perfekt känsla av lugn.

Om du gillar att utforska Shanghai World Expo eller om du har en affärsresa, missa inte den här platsen i Shanghai. För att se till att du kan njuta av alla dessa, överväga din fastighet i Shanghai för att få ut det mesta av din resa.